Üdvözöljük az Ipszilon Kft. honlapján!

 

Az Ipszilon Kiadó és Pedagógiai Szolgáltató Kft. 1992. évi alapítása óta a térség fejlődését és növekedését célozta meg tevékenységével. Intézetünk két fő tevékenysége a felnőttoktatás területén a szakképzés és a pedagógiai szolgáltatás.

A szakképzések között évek óta nagy sikerrel indítjuk a Szociális gondozó és ápoló, a Gyógypedagógiai asszisztens illetve az Óvodai dajka képzéseinket. Hallgatóink elhelyezkedése és a foglalkoztatók pozitív visszajelzései alapján mind elméleti, mind gyakorlati szempontból a legjobb minőséget nyújtjuk diákjainknak.

A képzésekhez folyamatosan pályázatokat nyújtunk be a minisztériumokhoz és a munkaügyi központhoz, így lehetőséget teremtünk arra, hogy leendő hallgatóink kedvező feltételekkel szerezzenek szakmát és így megélhetést a maguk és családjuk számára.

Pedagógus továbbképzéseink óvodai és iskola pedagógusok továbbképzési igényeit szolgálják. E képzések a törvényi feltételeknek megfelelően a hét évenkénti 120 órás kötelező továbbképzést is biztosítják elismert pedagógusokkal és oktatáspolitikai szakemberekkel.

Kérje segítségünket az Önnek megfelelő képzés kiválasztásában! A továbbképzéseinken túl szakmai szolgáltatásaink keretében szívesen állunk rendelkezésére előre egyeztetett időpontban szakmai tanácsadásra.

Böngésszen bátran képzési kínálatunkban és ha bármi kérdése felmerül, keressen minket elérhetőségeinken!